Testimoni Bertulis

Ida dari Jelapang Baru, Ipoh, Perak

Saya dah tiga minggu guna sabun ni. Memang kulit nampak sihat. sekata, lembut, gebu. Kesan-kesan parut serta gais-garis hitam dibawah mata saya semakin berkurangan. Memang seronok.dan puas hati.Saya pasti akan terus gunakanya.tak nak pandang produk lain dah.

Wati dari Simpang, Taiping, Perak

Saya dah 3 minggu guna sabun ni. Memang nampak banyak perbezaan pada kulit saya. Tompok-tompok hitam di sebelah pipi kiri saya semakin tiada. Jerawat saya juga cepat kering.Mula-mula tu jerawat tumbuh gaklah.tipulah kalau langsung tak tumbuh jerawat.tapi terkawallah.dan cepat kering.paling lama pun 2 hari jer. Kini member-member kata muka saya semakin berseri,.Memang puas hati.

Harun dari Tasek Gelugor, Pulau Pinang

Sabun herba ni memang superb la. Saya sebenarnya ada black head kat hidung. Selepas guna sabun herba, black head dah hilang, . muka dah rase tegang. Kulit pun rasa semakin lembut.

Rohayu dari Alor Pongsu, Perak

Dalam masa 2 minggu guna sabun nie memang kulit jadi tegang giler.sampai susah nak buka mulut, mengelupas sikit kat kawasan mulut dan pipi.tapi taklah teruk sangat sampai tak keluar rumah.tapi saya terus guna sebab memang dah tahu tentang tindak balasnya.ia akan keluarkan kulit mati.Yang penting selepas tu kulit kita akan bertambah seri serta bertambah putih, memang best laa.

Siti Haslinda dari Parit Buntar, Perak

Sebelum menggunakan sabun ni, memang rambut saya banyak kelemumur serta selalu gugur. Tapi selepas sebulan gunakannya, saya dah boleh ucapkan selamat tinggal pada kelemumur dan rambut gugur.

Ariffin dari Tanjung Malim, Perak

Dah sebulan saya pakai sabun ni,mula2 memang effect dia muka jadi gatal la.tapi terus pakai jugak sebab dah tahu sabun herba tengah keluarkan toksid tu. .sekarang lubang2 kat muka dah nampak kurang.yang besar2 dah jadi kecik2 jer.kawan pun dah tegur so memang perasan sendiri je lah.

Hasliza dari Masjid Tinggi, Bagan Serai, Perak

Sebelum menggunakan sabun ni, muka saya dipenuhi jerawat, jerawat batu lah katakan, Tapi setelah menggunakannya hampir 2 minggu, alhamdulillah banyak perubahan pada wajah saya. Muka saya bertambah licin serta kulit lebih sekata. Alhamdulillah .Lihatlah saya sekarang. Anda bila lagi.

Liza dari Kepala Batas, Pulau Pinang

Masa mula pakai sabun tu memang rasa tindak balas dari dalam macam dia tengah massage kulit kita. Kulit rasa tegang ajer. Pastu rasa gatal kat muka sebab ada resdung sikit. Kemudian ada keluar jerawat nasi kat muka mungkin sebab ada resdung tu. Sekarang alhamdulillah, resdung dah hilang dan muka saya bertambah licin dan tegang. Pada customer2 baru jangan rasa was-was teruskan mencuba.tak rugi dan pasti beri kesan yg baik 
Make a Free Website with Yola.